Activiteiten op locatie

Zoek je een uitdagende activiteit op locatie voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest, teamuitje, familiedag of schooluitje? Dan zijn deze activiteiten iets voor jou! Ga met je collega’s, vrienden, studenten of familieleden de uitdaging aan. Wij komen op locatie in heel Nederland en verzorgen de activiteiten van A tot Z. Klik op de activiteiten voor meer informatie en neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Laser Kleiduifschieten

Je schiet met echte jachtgeweren omgebouwd tot laserguns op plastic disks met een reflector, die met 180 km per uur door de lucht worden geschoten.

Wighland Games

In kleine groepjes ga je de strijd met elkaar aan om samen zo veel mogelijk dukaten te verdienen. Samenwerken, tactiek en kracht zijn essentieel.

Handboogschieten

Richtingsgevoel, focus en een vaste hand. Deze factoren maken bij handboogschieten het verschil. Diverse uitdagende rondes voor elk niveau.

Archery Tag

Archery Tag is een combinatie van handboogschieten en trefbal. Dit spannende spel wordt in 2 groepen tegen elkaar gespeeld.

Bamboestieken op locatie

Bamboestieken

Bamboestieken is een echt teambuilding activiteit, bouw een zo hoog mogelijk bouwwerk van bamboestokken en elastieken.

Vrijblijvend informatie aanvragen?

Weet u nog niet welke activiteit u wilt boeken? Of heeft u aanvullende vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder.