Lasergamen op locatie

Een spannend en strategisch spel voor jong en oud!

lasergamen

Lasergamen kan outdoor en indoor op (bijna) iedere gewenste locatie in Nederland. Het is een spannend en strategisch spel en heeft veel weg van paintballen alleen wordt er niet geschoten met verfballetjes, maar met lasers waardoor deze spelvorm minder pijnlijk is en zeer geschikt voor jong en oud! We lasergamen met professionele lasergame apparatuur waarmee je op grote afstand je tegenstander nog kunt raken. Iedere gun heeft een scherm waarop de deelnemers zelf kunnen meekijken hoe de game ervoor staat, aantal hits, aantal levens ect. alles wordt nauwkeurig bijgehouden.

Voor het eerste uur, daarna €60,00
voor elk volgend uur.

Voor het op locatie uitvoeren van activiteiten rekenen wij € 0,60 per gereden km. Genoemde tarieven zijn inclusief begeleiding, tenten, (sta)tafels, banken en verlichting indien nodig. Tarief is excl. BTW

Extra informatie over lasergamen

Zijn er leuke obstakels aanwezig om je achter te verstoppen dan maken we hier graag gebruik van. Ook is het mogelijk om een speelveld te maken van opblaasbare obstakels (inflatables) hiermee kunnen we op (bijna) elke gewenste locatie in Nederland een lasergameveld klaarzetten, dit kan zowel outdoor als indoor.

Wat onze gasten zeggen...

Lois Raaijmakers
Lees verder
“Wij hadden voor onze groep een combinatie gekozen van Archery Tag en Wighland Games. De groep was meteen enthousiast en met name bij Archery Tag flink fanatiek. De conditie werd voor sommige zelfs nog goed op de proef gesteld. Na een pauze met bitterballen en een gekoeld drankje, begonnen aan de Wighland Games. Hier werd onze groep verdeeld over 3 kleinere groepen, waarbij we het met de opdrachten tegen elkaar opnamen en er aan het einde een top 3 ontstond. Al met al een leuke middag geweest en zo’n 3 uur zoet geweest met de activiteiten. Bedankt mannen!”
Martin Tetteroo
Lees verder
“We zijn met 7 stelletjes op vriendenweekend geweest. Op de zaterdagmiddag hebben wij Schieten 2.0 en Handboogschieten gedaan. Toen we ‘s middags op onze eigen gehuurde locatie kwamen hadden de instructeurs volgens afspraak alles al opgebouwd en klaargezet. Na de goede en duidelijke instructie konden we direct van start. Ruim twee uur gezonde en gezellige competitie later werden de winnaars ook nog op een gepaste manier gehuldigd. Het was een supermiddag!”
Kalinka Boers & Angela Meijerink
Brandweer Oldemarkt
Lees verder
“Zaterdag gingen wij met 21 dames en heren van Brandweer Oldemarkt een teamuitje doen met de goed georganiseerde Outdoor Point! We zijn de middag begonnen met Schieten 2.0 Luchtbuksschieten dit was een leuke start van een gezellige middag aangezien er dames waren die hun eigen partner in maakte. Vervolgens ging we de Wighland Games doen, dit kon gelukkig buiten. We hebben een prachtige dag, bedankt Outdoor Point!”

Overige activiteiten

Combineer deze activiteit met een van onze andere activiteiten voor meer afwisseling en een middag/ochtend vullend programma!

Kolonie Route

Laser kleiduifschieten

Kruisboogschieten

NIEUW!

Mega games