Unieke Workshop Laser Kleiduifschieten

Ben je op zoek naar een spannende en leerzame ervaring vol actie?
Dan is onze Workshop Laser Kleiduifschieten precies wat je nodig hebt!

Wat is een workshop Laser Kleiduifschieten?

Onze Workshop Laser Kleiduifschieten biedt jou de kans om met speciaal omgebouwde laserguns op plastic disks te schieten. Deze disks worden met een indrukwekkende snelheid van 180 km per uur door de lucht gelanceerd, waardoor je tijdens deze training het gevoel krijgt dat je deelneemt aan het echte kleiduifschieten. Het beste van alles is dat de disks niet kapotgeschoten worden, wat betekent dat we ze keer op keer kunnen hergebruiken. Zo zorgen we samen voor een milieuvriendelijke en veilige schietervaring!

Laser Kleiduifschieten is in principe hetzelfde als het echte kleiduifschieten. We schieten met echte jachtgeweren omgebouwd tot laserguns op plastic disks met een reflector, die met 180 km per uur door de lucht worden geschoten.

Perfect voor iedere groep

Onze Workshop Laser Kleiduifschieten is de ideale activiteit voor alle groepen. Of je nu een bedrijfsuitje, teambuilding event of een gezellig samenzijn met vrienden plant, Laser Kleiduifschieten brengt mensen samen en creëert onvergetelijke herinneringen.

Onze instructeurs staan klaar om jou en je groep te begeleiden tijdens deze unieke Workshop Laser Kleiduifschieten. Ze geven een uitgebreide uitleg over het systeem en de geweren, waardoor je je volledig op je gemak zult voelen voordat de training gaat beginnen. We starten met een oefenronde om te wennen aan het schieten en daarna gaan we over op de spannende wedstrijd. Verschillende schietdisciplines komen aan bod, waardoor het een uitdagende en leerzame clinic wordt.

Welke cijfers geven wij deze workshop

0 %
TOEGANKELIJK
0 %
UITDAGEND
0 %
FUN

Laser Kleiduifschieten op locatie

Wij brengen onze Workshop Laser Kleiduifschieten naar jouw gewenste locatie door heel Nederland. Dit is zowel outdoor als indoor mogelijk, hiervoor zijn we een ruimte nodig van minimaal 20 bij 50 meter.Wij komen naar jou toe en zorgen voor een onvergetelijke ervaring ter plaatse. Met onze mobiele opstelling en begeleiding maken we van jouw evenement een groot succes!

Reserveer jouw Workshop Laser Kleiduifschieten nu!

Aarzel niet langer en reserveer vandaag nog voor deze unieke en veelzijdige clinic. Kies voor een onvergetelijke Workshop Laser Kleiduifschieten en ontdek hoe wij jou en je groep een fantastische tijd kunnen bezorgen.

Overige activiteiten

Combineer deze activiteit met een van onze andere activiteiten voor meer afwisseling en een middag/ochtend vullend programma!