Teambuilding activiteiten op locatie

Zoek je een uitdagende teambuilding activiteit op locatie voor een bedrijfsuitje, personeelsfeest of teamuitje? Dan zijn deze activiteiten iets voor jou! Wij komen op locatie in heel Nederland en verzorgen de teambuilding activiteit, clinic of workshop van A tot Z inclusief professionele begeleiding. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte op maat.

Laser Kleiduifschieten

Je schiet met echte jachtgeweren omgebouwd tot laserguns op plastic disks met een reflector, die met 180 km per uur door de lucht worden geschoten.

Wighland Games

Je gaat in kleine groepjes de strijd met elkaar aan om samen zo veel mogelijk dukaten te verdienen. Samenwerken, tactiek en kracht zijn erg belangrijk! 

Bijlwerpen

Bijlwerpen (Axe Trowing) op locatie, een stoere en uitdagende clinic waarbij het niet gaat om brute kracht maar om de juiste techniek.

Handboogschieten

Richtingsgevoel, focus en een vaste hand maken bij handboogschieten het verschil Diverse uitdagende rondes voor elk niveau.

Archery Tag

Archery Tag is een combinatie van handboogschieten en trefbal. Dit spannende spel wordt in 2 groepen tegen elkaar gespeeld.

Bamboestieken op locatie

Bamboestieken

Bamboestieken (Bamboe Bouwen) is een echte teambuilding activiteit, bouw een zo hoog mogelijk bouwwerk van bamboestokken en elastieken.