Veel gestelde vragen

Is het nodig om vooraf te reserveren?

Ja, al onze activiteiten en arrangementen zijn op basis van vooraf reserveren. Met name in de weekenden is het erg druk, probeer daarom tijdig uw gewenste datum/tijdstip vast te leggen want vol=vol!

Kunnen we bij een andere groep ingedeeld worden?

Nee, u zult tijdens de activiteiten altijd met uw eigen groep zijn.

Gaan de activiteiten bij slecht weer ook door?

Ja, weer of geen weer het is altijd Outdoor Point weer! Wij organiseren 365 dagen per jaar groepsuitjes. We hebben daarom standaard bij alle activiteiten tenten staan. In de zomer handig als zonnescherm en in het voor en najaar staan we droog als er een buitje valt.

Wat voor kleding kunnen we het beste aan hebben tijdens de activiteiten?

Ons advies: kleed u naar de weersomstandigheden en doe vrijetijdskleding aan die tegen een stootje kunnen en die eventueel smerig mogen worden.

Mogen we voor de activiteiten een biertje drinken?

Nee, het is niet toegestaan om onder invloed van alcohol en/of drugs deel te nemen aan onze activiteiten.

Mogen we zelf iets te eten en/of drinken meenemen tijdens de activiteiten?

Nee, dit is niet toegestaan. Op elke locatie is het mogelijk om een hapje/drankje, lunch of diner bij te boeken. Het aanbod verschilt per locatie, u kunt vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden.

Kunnen we bij jullie pinnen?

Nee, helaas is pinnen bij ons nog niet mogelijk. U kunt vooraf per mail een factuur ontvangen, deze dient voor aanvang van de activiteiten per bank te zijn voldaan. Of u kunt op de dag zelf contant betalen. Bij bedragen boven de € 500,00 sturen wij altijd een factuur.

Is uw vraag niet beantwoord of wilt u meer informatie over onze activiteiten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN