Veel gestelde vragen

Lees hieronder de veel gestelde vragen. Is uw vraag op een of andere manier niet beantwoord of wilt u meer informatie over onze activiteiten?
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Ja, al onze activiteiten en arrangementen zijn op basis van vooraf reserveren. Met name in de weekenden is het erg druk, probeer daarom tijdig uw gewenste datum/tijdstip vast te leggen want vol=vol!
Nee, u zult tijdens de activiteiten altijd met uw eigen groep zijn.
Ja, weer of geen weer het is altijd Outdoor Point weer! Wij organiseren 365 dagen per jaar groepsuitjes. We hebben daarom standaard bij alle activiteiten tenten staan. In de zomer handig als zonnescherm en in het voor en najaar staan we droog als er een buitje valt.
Ons advies: kleed u naar de weersomstandigheden en doe vrijetijdskleding aan die tegen een stootje kunnen en die eventueel smerig mogen worden.
Nee, het is niet toegestaan om onder invloed van alcohol en/of drugs deel te nemen aan onze activiteiten.
Nee, dit is niet toegestaan. Op elke locatie is het mogelijk om een hapje/drankje, lunch of diner bij te boeken. Het aanbod verschilt per locatie, u kunt vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden.
Nee, helaas is pinnen bij ons nog niet mogelijk. U kunt vooraf per mail een factuur ontvangen, deze dient voor aanvang van de activiteiten per bank te zijn voldaan. Of u kunt op de dag zelf contant betalen. Bij bedragen boven de € 500,00 sturen wij altijd een factuur.