Een bedrijfsuitje organiseren?

Wij denken graag met u mee! Outdoor Point organiseert samen met diverse horecabedrijven veel leuke bedrijfsuitjes waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij vinden het belangrijk dat er voor iedereen iets te doen is en bieden daarom een breed scala aan activiteiten voor u aan.

Een compleet verzorgd dagje uit inclusief 2 activiteiten en een koud/warmbuffet of BBQ kunnen wij al aanbieden vanaf € 45,00 p.p. Speciaal voor bedrijven maken wij graag een offerte op maat. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

VRIJBLIJVEND INFORMATIE AANVRAGEN
Extra informatie:

Breed scala aan activiteiten
10 tot 1000 personen
Diverse locaties
Compleet verzorgde dag mogelijk
Offerte op maat

NU 10% VROEGBOEKKORTING OP JE BEDRIJFSUITJE!

Reserveer nu je bedrijfsuitje voor 2019 en krijg 10% korting op je bedrijfsuitje én een gratis consumptie voor alle deelnemers bij aanvang van de activiteit.

Een geslaagd bedrijfsuitje?

Een geslaagd bedrijfsuitje begint met een goede voorbereiding. Hier volgen een aantal handige tips/vragen die belangrijk zijn voor het maken van een gepaste offerte.

  • Een datum plannen. De meeste uitjes worden gepland op een zaterdag, waardoor deze dag als eerste vol is. Plan daarom uw uitje liefst zo tijdig mogelijk.
  • Op hoeveel personen kunnen we rekenen?
  • Naar welke activiteiten gaat uw voorkeur uit? Zijn er activiteiten die u al eens gedaan hebt? Het is natuurlijk het leukst om iedere keer iets anders te doen.
  • Gaat het alleen om activiteiten of een compleet verzorgde dag inclusief een hapje, drankje, lunch, koud/warmbuffet of BBQ.
  • Zijn er mensen met speciale dieetwensen of allergieën waar we rekening mee moeten houden?

Wat andere gasten zeggen

“We hadden bij Outdoor Point een lunch en een arrangement met Paintball, Schieten 2.0 en Forelvissen geboekt voor 70 personen. Door het slechte weer was de lunch en het schieten overdekt en na de lunch trotseerden de vissers en paintballers vol goede moed de regen. Alles was tip-top geregeld en ondanks heeft een ieder zich goed vermaakt. Drie activiteiten met tussendoor een versnapering. De sfeer was goed en voldaan zijn we aan het eind van de middag weer richting Feanwâlden vertrokken.”

– Pieter Walsweer, SRI Speciaal Roestvrijstaal Industrie B.V. Veenwouden (Feanwâlden)

“We zijn met 7 stelletjes op vriendenweekend geweest. Op de zaterdagmiddag hebben wij Schieten 2.0 en Handboogschieten gedaan. Toen we ‘s middags op onze eigen gehuurde locatie kwamen hadden de instructeurs volgens afspraak alles al opgebouwd en klaargezet. Na de goede en duidelijke instructie konden we direct van start. Ruim twee uur gezonde en gezellige competitie later werden de winnaars ook nog op een gepaste manier gehuldigd. Het was een supermiddag!”

– Martin Tetteroo

“Wij hadden voor onze groep een combinatie gekozen van Archery Tag en Wighland Games. De groep was meteen enthousiast en met name bij Archery Tag flink fanatiek.  De conditie werd voor sommige zelfs nog goed op de proef gesteld. Na een pauze met bitterballen en een gekoeld drankje, begonnen aan de Wighland Games.  Hier werd onze groep  verdeeld over 3 kleinere groepen, waarbij we het met de opdrachten tegen elkaar opnamen en er aan het einde een top 3 ontstond. Al met al een leuke middag geweest en zo’n 3 uur zoet geweest met de activiteiten. Bedankt mannen!”

– Lois Raaijmakers

“Zaterdag gingen wij met 21 dames en heren van Brandweer Oldemarkt een teamuitje doen met de goed georganiseerde Outdoor Point! We zijn de middag begonnen met Schieten 2.0 Luchtbuksschieten dit was een leuke start van een gezellige middag aangezien er dames waren die hun eigen partner in maakte. Vervolgens ging we de Wighland Games doen, dit kon gelukkig buiten. We hebben een prachtige dag, bedankt Outdoor Point!”

– Kalinka Boers & Angela Meijerink, Brandweer Oldemarkt