Een uniek bedrijfsuitje organiseren?

Wij denken graag met u mee! Outdoor Point organiseert diverse unieke bedrijfsuitjes en personeelsfeesten in Drenthe, Friesland en Overijssel waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij vinden het belangrijk dat er voor iedereen iets te doen is en bieden daarom een breed scala aan activiteiten voor u aan. Van een Fat Max E-step Tour of Clinic tot Laser Kleiduifschieten er is voor een ieder wat wils. Ook kunnen wij met onze activiteiten inclusief catering bij op locatie komen door heel Nederland.

Extra informatie:

Breed scala aan activiteiten
Groepen tot 1000 personen
Diverse locaties en ook op locatie
Compleet verzorgd en ontzorgd
Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd vrijblijvend een offerte op maat

NU 10% VROEGBOEKKORTING OP JE BEDRIJFSUITJE!

Reserveer nu je bedrijfsuitje voor 2019 en krijg 10% korting op je bedrijfsuitje én een gratis consumptie voor alle deelnemers bij aanvang van de activiteit.

EEN GESLAAGD BEDRIJFSUITJE?

Start met een goede voorbereiding! Hier volgen een aantal handige tips en vragen die belangrijk zijn voor dat wij een offerte op maat voor u kunnen maken.

Een datum plannen

De meeste uitjes worden gepland op een zaterdag, waardoor deze dag vaak als eerste vol is. Plan daarom uw uitje het liefst zo tijdig mogelijk.

Aantal personen

Om een goede/eerlijke offerte te kunnen maken is het belangrijk om vooraf een inschatting te hebben van het aantal personen.

Welke activiteit(en)

Naar welke activiteiten gaat uw voorkeur uit? Zijn er activiteiten die u al eens gedaan hebt? Geef dit bij ons aan, dan zullen wij hier rekening mee houden.

Alleen activiteiten?

Gaat het alleen om activiteiten of een compleet verzorgd dagarrangement inclusief ontvangst, lunch en/of diner.

Horeca wensen

Wilt u naast de activiteiten ook gebruik maken van onze horeca mogelijkheden dan horen wij graag wat uw wensen zijn. Als er mensen zijn met een speciaal dieet of allergieën dan horen wij dit graag vooraf zodat we hier rekening mee kunnen houden.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Wat andere gasten zeggen

“We hadden bij Outdoor Point een lunch en een arrangement met Paintball, Schieten 2.0 en Forelvissen geboekt voor 70 personen. Door het slechte weer was de lunch en het schieten overdekt en na de lunch trotseerden de vissers en paintballers vol goede moed de regen. Alles was tip-top geregeld en ondanks heeft een ieder zich goed vermaakt. Drie activiteiten met tussendoor een versnapering. De sfeer was goed en voldaan zijn we aan het eind van de middag weer richting Feanwâlden vertrokken.”

– Pieter Walsweer, SRI Speciaal Roestvrijstaal Industrie B.V. Veenwouden (Feanwâlden)

“We zijn met 7 stelletjes op vriendenweekend geweest. Op de zaterdagmiddag hebben wij Schieten 2.0 en Handboogschieten gedaan. Toen we ‘s middags op onze eigen gehuurde locatie kwamen hadden de instructeurs volgens afspraak alles al opgebouwd en klaargezet. Na de goede en duidelijke instructie konden we direct van start. Ruim twee uur gezonde en gezellige competitie later werden de winnaars ook nog op een gepaste manier gehuldigd. Het was een supermiddag!”

– Martin Tetteroo

“Wij hadden voor onze groep een combinatie gekozen van Archery Tag en Wighland Games. De groep was meteen enthousiast en met name bij Archery Tag flink fanatiek.  De conditie werd voor sommige zelfs nog goed op de proef gesteld. Na een pauze met bitterballen en een gekoeld drankje, begonnen aan de Wighland Games.  Hier werd onze groep  verdeeld over 3 kleinere groepen, waarbij we het met de opdrachten tegen elkaar opnamen en er aan het einde een top 3 ontstond. Al met al een leuke middag geweest en zo’n 3 uur zoet geweest met de activiteiten. Bedankt mannen!”

– Lois Raaijmakers

“Zaterdag gingen wij met 21 dames en heren van Brandweer Oldemarkt een teamuitje doen met de goed georganiseerde Outdoor Point! We zijn de middag begonnen met Schieten 2.0 Luchtbuksschieten dit was een leuke start van een gezellige middag aangezien er dames waren die hun eigen partner in maakte. Vervolgens ging we de Wighland Games doen, dit kon gelukkig buiten. We hebben een prachtige dag, bedankt Outdoor Point!”

– Kalinka Boers & Angela Meijerink, Brandweer Oldemarkt