Uw bedrijfsuitje organiseren met Outdoor Point

Voor iedereen iets te doen door een breed scala aan activiteiten.

Een uniek bedrijfsuitje organiseren?

Wij denken graag met je mee! Outdoor Point organiseert diverse unieke bedrijfsuitjes en personeelsfeesten in Drenthe, Friesland en Overijssel waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij vinden het belangrijk dat er voor iedereen iets te doen is en bieden daarom een breed scala aan activiteiten voor je aan. Van een potje Archery Tag tot Laser Kleiduifschieten er is voor een ieder wat wils. Ook kunnen wij met onze activiteiten inclusief catering bij op locatie komen door heel Nederland.

Een geslaagd bedrijfsuitje organiseren?

Start met een goede voorbereiding voor uw bedrijfsuitje! Hier volgen een aantal handige tips en vragen die belangrijk zijn voor dat wij een offerte op maat voor je kunnen maken.

Een datum plannen

De meeste uitjes worden gepland op een zaterdag, waardoor deze dag vaak als eerste vol is. Plan daarom je uitje het liefst zo tijdig mogelijk.

Aantal personen

Om een goede/eerlijke offerte te kunnen maken is het belangrijk om vooraf een inschatting te hebben van het aantal personen.

Welke activiteit(en)

Naar welke activiteiten gaat je voorkeur uit? Zijn er activiteiten die je al eens gedaan hebt? Geef dit bij ons aan, dan zullen wij hier rekening mee houden.

Alleen activiteiten?

Gaat het alleen om activiteiten of een compleet verzorgd dagarrangement inclusief ontvangst, lunch en/of diner.

Horeca wensen

Wil je naast de activiteiten ook gebruik maken van onze horeca mogelijkheden dan horen wij graag wat je wensen zijn.

populaire Activiteiten voor uw bedrijfsuitje

Laser Kleiduifschieten

Je schiet met echte jachtgeweren omgebouwd tot laserguns op plastic disks met een reflector, die met 180 km per uur door de lucht worden geschoten.

Wighland Games

Je gaat in kleine groepjes de strijd met elkaar aan om samen zo veel mogelijk dukaten te verdienen. Samenwerken, tactiek en kracht zijn hierbij erg belangrijk!

Handboogschieten

Richtingsgevoel, focus en een vaste hand maken bij handboogschieten het verschil Diverse uitdagende rondes voor elk niveau.