Handboogschieten

Richtingsgevoel, focus en een vaste hand kunnen hier het verschil maken in deze olympische sport.

handboogschieten

Handboogschieten is een eeuwenoude manier van jagen maar ook een olympische sport! Het is vooral bekend geworden door de verhalen van “Robin Hood”. Richtingsgevoel, focus en een vaste hand kunnen hier het verschil maken. We kunnen het Handboogschieten op 2 manieren verzorgen:

 

Teambuilding Clinic Handboogschieten met 2 of 4 banen, tijdsduur 1 tot 1,5 uur. Na de instructies over houding, ademhaling en veiligheid zal er eerst geoefend worden. Daarna is er in teamverband een wedstrijd waarbij samenwerken en elkaar coachen jullie naar de overwinning kan helpen, met als ultiem einddoel “geblinddoekt handboogschieten”!

 

Evenementen opstelling Handboogschieten met 4 banen, in overleg kunnen we gedurende een afgesproken tijd korte workshops verzorgen van bijvoorbeeld 30, 45 of 60 minuten. Ook is het mogelijk om met vrije inloop te werken waarbij bezoekers kunnen kennismaken met het handboogschieten.

Voor het eerste uur, daarna €60,00 voor elk volgend half uur.

Voor het op locatie uitvoeren van activiteiten rekenen wij € 0,65 per gereden km per bestelauto + € 35,00 per uur per instructeur. Genoemde tarieven zijn inclusief begeleiding, tenten, (sta)tafels en banken. Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Extra informatie over Handboogschieten op locatie

Outdoor Point biedt een workshop Handboogschieten op locatie door heel Nederland, dit is zowel outdoor als indoor mogelijk. Het is belangrijk dat er achter het handboogschieten en in de nabije omgeving voldoende vrije ruimte beschikbaar is voor een veilige buffer. Hier mogen bijvoorbeeld geen mensen, dieren, auto’s of andere kostbaarheden aanwezig zijn. Deelname aan het handboogschieten is vanaf 12 jaar.

Goed om vooraf te weten betreft een geschikte locatie

Mocht de ondergrond (outdoor) stenen of de activiteit indoor zijn dan is dit geen probleem, wel moeten wij dit vooraf weten. Hiervoor rekenen wij éénmalig € 75,00 extra per 2 banen i.v.m. meer voorbereiding en het sneller slijten van onze materialen.

Tarieven Handboogschieten op locatie

Handboogschieten

Teambuilding 2 banen t/m 12 pers.
Teambuilding 4 banen t/m 24 pers.

Evenementen opstelling 4 banen
Evenementen opstelling 8 banen

Tijdsduur

1-1,5 uur
1-1,5 uur

Tarief eerste uur

€ 550,00
€ 1050,00

Tarieven

€ 450,00
€ 750,00

Elke 30 min extra

€ 60,00
€ 120,00

Voor het op locatie uitvoeren van activiteiten rekenen wij € 0,65 per gereden km per bestelauto + € 35,00 per uur per instructeur. Genoemde tarieven zijn inclusief begeleiding, tenten, (sta)tafels en banken. Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Wat onze gasten zeggen...

Lois Raaijmakers
Lees verder
“Wij hadden voor onze groep een combinatie gekozen van Archery Tag en Wighland Games. De groep was meteen enthousiast en met name bij Archery Tag flink fanatiek. De conditie werd voor sommige zelfs nog goed op de proef gesteld. Na een pauze met bitterballen en een gekoeld drankje, begonnen aan de Wighland Games. Hier werd onze groep verdeeld over 3 kleinere groepen, waarbij we het met de opdrachten tegen elkaar opnamen en er aan het einde een top 3 ontstond. Al met al een leuke middag geweest en zo’n 3 uur zoet geweest met de activiteiten. Bedankt mannen!”
Martin Tetteroo
Lees verder
“We zijn met 7 stelletjes op vriendenweekend geweest. Op de zaterdagmiddag hebben wij Schieten 2.0 en Handboogschieten gedaan. Toen we ‘s middags op onze eigen gehuurde locatie kwamen hadden de instructeurs volgens afspraak alles al opgebouwd en klaargezet. Na de goede en duidelijke instructie konden we direct van start. Ruim twee uur gezonde en gezellige competitie later werden de winnaars ook nog op een gepaste manier gehuldigd. Het was een supermiddag!”
Kalinka Boers & Angela Meijerink
Brandweer Oldemarkt
Lees verder
“Zaterdag gingen wij met 21 dames en heren van Brandweer Oldemarkt een teamuitje doen met de goed georganiseerde Outdoor Point! We zijn de middag begonnen met Schieten 2.0 Luchtbuksschieten dit was een leuke start van een gezellige middag aangezien er dames waren die hun eigen partner in maakte. Vervolgens ging we de Wighland Games doen, dit kon gelukkig buiten. We hebben een prachtige dag, bedankt Outdoor Point!”

Overige Teambuilding activiteiten

Combineer deze teambuilding activiteit met een van onze andere activiteiten voor meer afwisseling en een middag/ochtend vullend programma!