E-Fatbike huren

Een stoere E-bike met brede banden die erg comfortabel fietst

E-Fatbike huren bij outdoor point

5/5

De elektrische Fatbikes zijn nieuw en kunnen vanaf nu ook gehuurd worden bij Outdoor Point. De E-Fatbike I is een stoere E-bike met brede banden die erg comfortabel fietst. Je ‘cruised’ zonder al te veel moeite door de prachtige Drentse omgeving. 

De E-Fatbike II is speciaal voor de kleine man (of meid) die niet op de E-Chopper of E-Step kan. Deze stoere, comfortabele E-Bike voor kids vanaf 1,40 meter. Zo hebben wij voor ieder wat wils!

Op aanvraag heeft Outdoor Point diverse routes van verschillende afstanden door nationale parken en natuurgebieden in Drenthe, Friesland en Overijssel. Deze routes gaan onder andere door Het Holtingerveld, Drents-Friese Wold, Dwingelderveld en Weerribben-Wieden.

+ €50,00 borg per voertuig
Genoemde tarieven zijn incl. btw

e-Fatbike I

e-Fatbike II

Informatie over de E-Fatbikes

Wat onze gasten zeggen...

Simone Hoogstraten
Lees verder
Geweldig! Leuke route die je langs bijzondere plekjes brengt, duidelijke uitleg, de puzzel is heel goed te doen, fantastische voertuigen (met name de E-step!), mooie locatie voor de pauze met allemaal lekkernij en ontzettend vriendelijk personeel! En een leuke bijkomstigheid: de E-step doen het off-road ook fantastisch!
Bert de Vroome
Lees verder
Electrische scooters gehuurd, prima service, heel leuk om te doen, geschikt voor familiedagen of team uitjes
Myriam in 't Veen
Lees verder
Superleuke ervaring om met e-choppers en de lopifit door het bos te gaan. Mooie route en een leuke stop tussendoor bij de luie boer. Top geregeld!

E-Tours

Drents-Friese Wold Route

Duurzaam op pad met een van onze elektrische voertuigen. Boek snel deze puzzelroute en laat je verrassen door Het Drents-Friese Wold.

Kolonie Route

Deze Kolonie Route brengt je langs de rijke historie van de Maatschappij van Weldadigheid met diverse leuke opdrachten en vragen.

Overige activiteiten

Combineer deze activiteit met een van onze andere activiteiten voor meer afwisseling en een middag/ochtend vullend programma!

Kolonie Route

Laser kleiduifschieten

Kruisboogschieten

NIEUW!

Mega games