E-tours

Duurzaam op pad met Outdoor Point

Wil je de prachtige omgeving van het drie provincie punt van Drenthe, Friesland en Overijssel op een unieke manier ontdekken? Dat kan met onze elektrische voertuigen zoals een E-Step, E-Chopper, E-Fatbike of E-Bakfiets. Alle E-voertuigen rijden 25 km per uur en zijn hierdoor goed met elkaar te combineren in een E-tour.

Wij hebben 3 leuke (puzzel)routes beschikbaar.

Drents-Friese Wold Route

Rij CO2 neutraal door het Nationaal Park Drents-Friese Wold en laat je verrassen door wat de prachtige natuur allemaal te bieden heeft.

Startlocatie en verzorging door:

Kolonie Route

Ontdek de rijke historie van de maatschappij van weldadigheid (UNESCO werelderfgoed) een mooie route met onderweg natuur, cultuur en geschiedenis.

Startlocatie en verzorging door:

Wild Route

Tijdens deze route is het mogelijk om de “Big Five” van het Drents-Friese Wold te spotten, ook kom je langs een aantal WO2 oorlogsmonumenten.

Startlocatie en verzorging door:

Elektrische voertuigen

e-step

De elektrische Fat Max E-Step kan nu ook gehuurd worden en is een unieke beleving om zelfstandig te rijden door de prachtige omgeving.

e-chopper

De stoere E-Chopper is een uniek voertuig voor een onbezorgd dagje in de natuur van de omgeving Frederiksoord.

e-FatBike I & II

De elektrische Fatbikes zijn natuurlijk ook bij ons te huren en geschikt om te combineren met E-step of E-chopper.

e-bakfiets

De E-bakfiets is zeer praktisch en geschikt voor het hele gezin. Zo kun je met iedereen op pad door de prachtige Drentse omgeving.

#DuurzaamOpPad