E-tours

Duurzaam op pad met Outdoor Point

Wil je de prachtige omgeving van het drie provincie punt van Drenthe, Friesland en Overijssel op een unieke manier ontdekken? Dat kan met een van onze 6 verschillende elektrische voertuigen. Ga op pad met een E-Step, E-Chopper, E-Fatbike Kids, E-Fatbike Duo, E-Beach Cruiser of E-Bakfiets. Alle E-voertuigen rijden 25 km per uur en zijn hierdoor goed met elkaar te combineren.

Wij hebben 3 leuke (puzzel)routes beschikbaar.

Drents-Friese Wold Route

Rij CO2 neutraal door het Nationaal Park Drents-Friese Wold en laat je verrassen door wat de prachtige natuur allemaal te bieden heeft.

Startlocatie en verzorging door:

Kolonie Route

Ontdek de rijke historie van de maatschappij van weldadigheid (UNESCO werelderfgoed) een mooie route met onderweg natuur, cultuur en geschiedenis.

Startlocatie en verzorging door:

Wild Route

Tijdens deze route is het mogelijk om de “Big Five” van het Drents-Friese Wold te spotten, ook kom je langs een aantal WO2 oorlogsmonumenten.

Startlocatie en verzorging door:

Elektrische voertuigen

e-step

De elektrische Fat Max E-Step kan nu ook gehuurd worden en is een unieke beleving om zelfstandig te rijden door de prachtige omgeving.

e-chopper

De stoere E-Chopper is een uniek voertuig voor een onbezorgd dagje in de natuur van de omgeving Frederiksoord.
E-beach Cruiser huren

e-Beach Cruiser

De E-Beach Cruiser is een stoere E-bike met brede banden die erg comfortabel fietst. Je ‘cruised’ zonder al te veel moeite door de prachtige Drentse omgeving.

E-Fatbike Duo huren

e-FatBike Duo

Deze stoere E-Fatbike Duo is geschikt voor twee personen (volwassenen en kind) met brede banden die erg comfortabel fietst. 

E-FATBIKE Kids

De E-Fatbike Kids is speciaal voor kinderen vanaf 10 jaar en een lengte van 1,40 meter die nog niet op de E-Chopper of E-Step mogen.

e-bakfiets

De E-bakfiets is zeer praktisch en geschikt voor het hele gezin. Zo kun je met iedereen op pad door de prachtige Drentse omgeving.

#DuurzaamOpPad