Duurzaam op pad met Outdoor point

Ontdek de rijke Kolonie historie op een unieke manier met een E-Chopper, E-Step of E-Beach Cruiser

kolonie route

5/5

Ga duurzaam op pad met Outdoor Point. Boek snel een puzzelroute en laat je verrassen door deze Kolonie Route. Je gaat op pad met een van onze E-Choppers, E-Steps of E-Beach Cruisers. U mag zelf kiezen met welk voertuig! Onderweg krijg je diverse vragen en opdrachten en ontdek je de rijke historie van de Maatschappij van Weldadigheid.

Borg: €100,- per reservering
Genoemde tarieven zijn incl. btw

De kolonie route is inclusief:

Wat onze gasten zeggen...

Simone Hoogstraten
Lees verder
Geweldig! Leuke route die je langs bijzondere plekjes brengt, duidelijke uitleg, de puzzel is heel goed te doen, fantastische voertuigen (met name de E-step!), mooie locatie voor de pauze met allemaal lekkernij en ontzettend vriendelijk personeel! En een leuke bijkomstigheid: de E-step doen het off-road ook fantastisch!
Bert de Vroome
Lees verder
Electrische scooters gehuurd, prima service, heel leuk om te doen, geschikt voor familiedagen of team uitjes
Myriam in 't Veen
Lees verder
Superleuke ervaring om met e-choppers en de lopifit door het bos te gaan. Mooie route en een leuke stop tussendoor bij de luie boer. Top geregeld!

Elektrische voertuigen

e-chopper

De stoere E-Chopper is een uniek voertuig voor een onbezorgd dagje weg in de omgeving van Vledder en perfect om de natuur in te trekken.

e-step

De elektrische Fat Max E-Step kan nu ook gehuurd worden en is een unieke beleving om zelfstandig te rijden door de prachtige omgeving.
E-Beach Cruiser - E Tours Outdoor Point

e-beach cruiser

De E-Beach Cruiser is een stoere E-bike met brede banden die erg comfortabel fietst. Je ‘cruised’ zonder al te veel moeite door de Drentse omgeving.

e-bakfiets

De E-bakfiets is zeer praktisch en geschikt voor het hele gezin. Zo kun je met iedereen op pad door de prachtige Drentse omgeving.

Overige activiteiten

Kolonie Route

Laser kleiduifschieten

kruisboogschieten

NIEUW!

Mega games