E-Chopper huren

Met een geruisloze en volledig elektrische chopper door de Drents-Friese natuur

E-chopper huren bij outdoor point

5/5

De stoere E-Chopper is een uniek voertuig voor een onbezorgd dagje weg in de omgeving van Vledder en perfect om de natuur in te trekken. Met de brede banden zit je gemakkelijk en ontspannen achter het stuur en alles zonder uitstoot of lawaai. De E-Choppers hebben een actieradius van maximaal 60 kilometer.

Op aanvraag heeft Outdoor Point diverse routes van verschillende afstanden door nationale parken en natuurgebieden in Drenthe, Friesland en Overijssel. Deze routes gaan onder andere door Het Holtingerveld, Drents-Friese Wold, Dwingelderveld en Weerribben-Wieden.

Borg: €100,- per reservering
Genoemde tarieven zijn incl. btw

Informatie over de E-choppers

Wat onze gasten zeggen...

Simone Hoogstraten
Lees verder
Geweldig! Leuke route die je langs bijzondere plekjes brengt, duidelijke uitleg, de puzzel is heel goed te doen, fantastische voertuigen (met name de E-step!), goed gevulde knapzak, mooie locatie voor de pauze met allemaal lekkernij en ontzettend vriendelijk personeel! En een leuke bijkomstigheid: de E-step doen het off-road ook fantastisch!
Bert de Vroome
Lees verder
Electrische scooters gehuurd, prima service, heel leuk om te doen, geschikt voor familiedagen of team uitjes
Myriam in 't Veen
Lees verder
Superleuke ervaring om met e-choppers en de lopifit door het bos te gaan. Mooie route en een leuke stop tussendoor bij de luie boer. Top geregeld!

E-Tours

Drents-Friese Wold Route

Duurzaam op pad met een van onze elektrische voertuigen. Boek snel deze puzzelroute en laat je verrassen door Het Drents-Friese Wold.

Kolonie Route

Deze Kolonie Route brengt je langs de rijke historie van de Maatschappij van Weldadigheid met diverse leuke opdrachten en vragen.

Overige activiteiten

Combineer deze activiteit met een van onze andere activiteiten voor meer afwisseling en een middag/ochtend vullend programma!

Kolonie Route

Laser kleiduifschieten

Kruisboogschieten

NIEUW!

Mega games