E-Fatbike Duo huren

Een stoere E-bike voor twee personen (volwassenen en kind) met brede banden die erg comfortabel fietst

E-Fatbike Duo huren bij outdoor point

5/5

De elektrische Fatbikes zijn geschikt voor om een kind mee achterop te nemen. De Fatbike Duo is perfect om te combineren met E-step, E-Beach Cruiser of E-chopper. Met een groep op weg? We raden aan om met verschillende voertuigen op pad te gaan, zodat je onderweg kunt wisselen. De E-Fatbike Duo is ideaal voor een uitstapje in de Drentse Natuur met het hele gezin. 

Wil je een E-Fatbike Duo huren bij Outdoor Point? Wij hebben diverse leuke (puzzel)routes beschikbaar van 2,5 uur, maar ook een hele dag zelf op pad is mogelijk. Met een volle accu kun je ongeveer 50/60 km rijden.

Let op: De routes starten bij Fietstransferium Frederiksoord, zij zorgen ervoor dat jij geruisloos op weg kan.

Reservering hele dag: €60,00 per voertuig.
Borg: €100,- per reservering

Genoemde tarieven zijn incl. btw

E-Fatbike Duo huren bij Outdoor Point

Informatie over de E-Fatbike Duo

Wat onze gasten zeggen...

Simone Hoogstraten
Lees verder
Geweldig! Leuke route die je langs bijzondere plekjes brengt, duidelijke uitleg, de puzzel is heel goed te doen, fantastische voertuigen (met name de E-step!), mooie locatie voor de pauze met allemaal lekkernij en ontzettend vriendelijk personeel! En een leuke bijkomstigheid: de E-step doen het off-road ook fantastisch!
Bert de Vroome
Lees verder
Electrische scooters gehuurd, prima service, heel leuk om te doen, geschikt voor familiedagen of team uitjes
Myriam in 't Veen
Lees verder
Superleuke ervaring om met e-choppers en de lopifit door het bos te gaan. Mooie route en een leuke stop tussendoor bij de luie boer. Top geregeld!

E-Tours

Drents-Friese Wold Route

Duurzaam op pad met een van onze elektrische voertuigen. Boek snel deze puzzelroute en laat je verrassen door Het Drents-Friese Wold.

Kolonie Route

Deze Kolonie Route brengt je langs de rijke historie van de Maatschappij van Weldadigheid waarbij diverse leuke opdrachten en vragen te doen zijn.

Wild Route

Tijdens deze route is het mogelijk om de “Big Five” van het Drents-Friese Wold te spotten, ook kom je onderweg langs een aantal oorlogsmonumenten.

Overige activiteiten

Combineer deze activiteit met een van onze andere activiteiten voor meer afwisseling en een middag/ochtend vullend programma!