Bamboestieken op locatie

Creativiteit, communicatie en samenwerken staan voorop bij bamboestieken

bamboestieken

Bamboestieken ook wel Bamboe Bouwen genoemd is een echte teambuilding activiteit waarbij creativiteit, communicatie en samenwerken voorop staan. Een Workshop Bamboestieken kunnen we op 2 manieren verzorgen:

Challenge Bamboestieken een competitie in 2, 3 of 4 teams tegen elkaar. Het doel is om binnen een afgesproken tijd door middel van bamboestokken en elastieken een zo hoog mogelijk bouwwerk te maken dat zelfstandig kan blijven staan met een grote bal als hoogste (meet)punt. Het team met het hoogste bouwwerk wint!

Teambuilding Bamboestieken er word gestart met bouwen in verschillende teams, ieder team heeft 2 bouwhoofden. De Bouwhoofden zullen onderling met elkaar overleg hebben over de voorgang van de bouw en halverwege de bouw de opdracht krijgen om de bouwwerken met elkaar te verenigen tot 1 groot bouwwerk met in de top een vlag of banner met de naam van jullie bedrijf of organisatie.

Voor het eerste uur, daarna €60,00
voor elk volgend half uur.

Voor het op locatie uitvoeren van activiteiten rekenen wij € 0,65 per gereden km per bestelauto + € 35,00 per uur per instructeur. Genoemde tarieven zijn inclusief begeleiding, tenten, (sta)tafels en banken. Tarieven zijn exclusief BTW.

Extra informatie over Bamboestieken op locatie

Bamboestieken kan op locatie door heel Nederland, dit is zowel outdoor als indoor mogelijk. Wij hebben grote bamboestokken voor buiten en kleine bamboestokjes speciaal voor binnen mocht het slecht weer zijn. Na het bouwen zullen we als afsluiter een leuke groepsfoto maken en de bouwwerken weer afbreken. Deelname aan Bamboestieken is vanaf 12 jaar.

Goed om vooraf te weten betreft een geschikte locatie

Tarieven Bamboestieken op locatie

Bamboestieken

Bamboestieken t/m 40 personen
Bamboestieken t/m 80 personen

Prijs 1e uur

€ 450,00
€ 750,00

Daarna per 30 min

€ 60,00
€ 120,00

Voor het op locatie uitvoeren van activiteiten rekenen wij € 0,65 per gereden km per bestelauto + € 35,00 per uur per instructeur. Genoemde tarieven zijn inclusief begeleiding, tenten, (sta)tafels en banken. Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Wat onze gasten zeggen...

Lois Raaijmakers
Lees verder
“Wij hadden voor onze groep een combinatie gekozen van Archery Tag en Wighland Games. De groep was meteen enthousiast en met name bij Archery Tag flink fanatiek. De conditie werd voor sommige zelfs nog goed op de proef gesteld. Na een pauze met bitterballen en een gekoeld drankje, begonnen aan de Wighland Games. Hier werd onze groep verdeeld over 3 kleinere groepen, waarbij we het met de opdrachten tegen elkaar opnamen en er aan het einde een top 3 ontstond. Al met al een leuke middag geweest en zo’n 3 uur zoet geweest met de activiteiten. Bedankt mannen!”
Martin Tetteroo
Lees verder
“We zijn met 7 stelletjes op vriendenweekend geweest. Op de zaterdagmiddag hebben wij Schieten 2.0 en Handboogschieten gedaan. Toen we ‘s middags op onze eigen gehuurde locatie kwamen hadden de instructeurs volgens afspraak alles al opgebouwd en klaargezet. Na de goede en duidelijke instructie konden we direct van start. Ruim twee uur gezonde en gezellige competitie later werden de winnaars ook nog op een gepaste manier gehuldigd. Het was een supermiddag!”
Kalinka Boers & Angela Meijerink
Brandweer Oldemarkt
Lees verder
“Zaterdag gingen wij met 21 dames en heren van Brandweer Oldemarkt een teamuitje doen met de goed georganiseerde Outdoor Point! We zijn de middag begonnen met Schieten 2.0 Luchtbuksschieten dit was een leuke start van een gezellige middag aangezien er dames waren die hun eigen partner in maakte. Vervolgens ging we de Wighland Games doen, dit kon gelukkig buiten. We hebben een prachtige dag, bedankt Outdoor Point!”

Overige Teambuilding activiteiten

Combineer deze teambuilding activiteit met een van onze andere activiteiten voor meer afwisseling en een middag/ochtend vullend programma!