Archery Tag op locatie

Ga de strijd met elkaar aan in een spannend partijtje Archery Tag!

Archery tag

Archery tag ook wel Arrow Battle genoemd is een combinatie van handboogschieten en trefbal. Deze  spannende teambuilding activiteit wordt in 2 groepen tegen elkaar gespeeld net als paintball. Iedere deelnemer krijgt een veiligheidsmasker, een handboog en 2 speciale veiligheidspijlen met een schuimdop aan de voorzijde. Het doel is de tegenpartij uitschakelen, dit kan door personen rechtstreeks uit te schieten (te raken met een pijl) of door de kegels in het veld van de tegenpartij om te schieten. Zijn alle kegels om of is het hele team uit geschoten dan start het spel opnieuw. Naar mate het spel vordert zullen er nieuwe spelregels toegevoegd worden.

Voor het eerste uur, daarna €60,00
voor elk volgend half uur.

Voor het op locatie uitvoeren van activiteiten rekenen wij € 0,65 per gereden km per bestelauto + € 35,00 per uur per instructeur. Genoemde tarieven zijn inclusief begeleiding, tenten, (sta)tafels en banken. Tarieven zijn exclusief BTW.

Extra informatie over Archery Tag op locatie

Voor het opbouwen van een speelveld gebruiken we opblaasbare obstakels (inflatables) hiermee kunnen we op (bijna) elke gewenste locatie in Nederland een Arrow Battle veld klaarzetten, dit kan zowel outdoor als indoor mogelijk. Er kunnen maximaal 20 personen (10 tegen 10) tegelijk een game spelen, is een groep groter dan kunnen we bijvoorbeeld 3 teams maken of een extra activiteit toevoegen. We spelen games van 10 tot 15 minuten. Deelname aan Archery tag is vanaf 12 jaar.

Goed om vooraf te weten betreft een geschikte locatie

Mocht de ondergrond (outdoor) stenen zijn dan is dit geen probleem, wel moeten wij dit vooraf weten. Hiervoor rekenen wij éénmalig € 75,00 extra i.v.m. meer voorbereiding en het sneller slijten van onze materialen.

Tarieven Archery Tag op locatie

Archery Tag

Archery Tag

Prijs 1e uur

€ 450,00

Daarna per 30 min

€ 60,00

Voor het op locatie uitvoeren van activiteiten rekenen wij € 0,65 per gereden km per bestelauto + € 35,00 per uur per instructeur. Genoemde tarieven zijn inclusief begeleiding, tenten, (sta)tafels en banken. Tarieven zijn exclusief BTW.

Wat onze gasten zeggen...

Lois Raaijmakers
Lees verder
“Wij hadden voor onze groep een combinatie gekozen van Archery Tag en Wighland Games. De groep was meteen enthousiast en met name bij Archery Tag flink fanatiek. De conditie werd voor sommige zelfs nog goed op de proef gesteld. Na een pauze met bitterballen en een gekoeld drankje, begonnen aan de Wighland Games. Hier werd onze groep verdeeld over 3 kleinere groepen, waarbij we het met de opdrachten tegen elkaar opnamen en er aan het einde een top 3 ontstond. Al met al een leuke middag geweest en zo’n 3 uur zoet geweest met de activiteiten. Bedankt mannen!”
Martin Tetteroo
Lees verder
“We zijn met 7 stelletjes op vriendenweekend geweest. Op de zaterdagmiddag hebben wij Schieten 2.0 en Handboogschieten gedaan. Toen we ‘s middags op onze eigen gehuurde locatie kwamen hadden de instructeurs volgens afspraak alles al opgebouwd en klaargezet. Na de goede en duidelijke instructie konden we direct van start. Ruim twee uur gezonde en gezellige competitie later werden de winnaars ook nog op een gepaste manier gehuldigd. Het was een supermiddag!”
Kalinka Boers & Angela Meijerink
Brandweer Oldemarkt
Lees verder
“Zaterdag gingen wij met 21 dames en heren van Brandweer Oldemarkt een teamuitje doen met de goed georganiseerde Outdoor Point! We zijn de middag begonnen met Schieten 2.0 Luchtbuksschieten dit was een leuke start van een gezellige middag aangezien er dames waren die hun eigen partner in maakte. Vervolgens ging we de Wighland Games doen, dit kon gelukkig buiten. We hebben een prachtige dag, bedankt Outdoor Point!”

Overige Teambuilding activiteiten

Combineer deze teambuilding activiteit met een van onze andere activiteiten voor meer afwisseling en een middag/ochtend vullend programma!