Laser Kleiduifschieten op locatie

Duurzaam schieten op plastic discs met echte jachtgeweren omgebouwd tot laserguns!

Laser kleiduifschieten

Laser Kleiduifschieten is in principe hetzelfde als het echte kleiduifschieten. We schieten met echte jachtgeweren omgebouwd tot laserguns op plastic disks met een reflector, die met 180 km per uur door de lucht worden geschoten. De disks schieten we niet kapot en kunnen weer hergebruikt worden, het voordeel hiervan is dat deze manier van schieten milieuvriendelijk en veilig is! Er zal in groepjes van maximaal 10 personen tegelijk geschoten worden. De computer registreert per schutter de punten. Na uitleg over het systeem en de geweren is er een oefenronde, daarna begint de wedstrijd. Er zullen verschillende schietdisciplines aan bod komen. Outdoor Point biedt een clinic Laser Kleiduifschieten op locatie door heel Nederland.

Voor het eerste uur, daarna €60,00
voor elk volgend halfuur.

Voor het op locatie uitvoeren van activiteiten rekenen wij € 0,65 per gereden km per bestelauto + € 35,00 per uur per instructeur. Genoemde tarieven zijn inclusief begeleiding, tenten, (sta)tafels en banken. Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Extra informatie over laser kleiduifschieten op locatie

Met 1 set Laser Kleiduifschieten kan er tot 5 personen tegelijk geschoten worden. Bij grotere groepen of evenementen raden we aan om te kiezen voor 2 sets Laser Kleiduifschieten. Zo kan er geschoten worden met maximaal 10 personen tegelijk. 

Laser Kleiduifschieten kan ook in het donker “by night” dit geeft een extra bijzondere beleving aan de activiteit! Er wordt geschoten op fluoriderende plastic disks die als een lichtgevend ufootje door het donker vliegen.

Deelname aan het Laser Kleiduifschieten is vanaf 16 jaar.

Mocht het erg slecht weer zijn, veel regen of een te harde wind staan dan is er de mogelijkheid om het systeem indoor op te bouwen, we schieten dan niet op kleiduiven maar op lampen die oplichten.

Goed om vooraf te weten betreft een geschikte locatie

Mocht de ondergrond (outdoor) stenen zijn dan is dit geen probleem, wel moeten wij dit vooraf weten. Hiervoor rekenen wij éénmalig € 75,00 extra per set i.v.m. meer voorbereiding en het sneller slijten van onze materialen.

Tarieven Laser kleiduifschieten op locatie

Laser kleiduifschieten

Laser Kleiduifschieten (1 set)
Laser Kleiduifschieten (2 sets)
Laser Kleiduifschieten by night 1 set
Laser Kleiduifschieten by night 2 sets
Indoor Laser Shooting

Tarief 1e uur

€ 450,00
€ 850,00
€ 550,00
€ 1050,00
€ 450,00

Daarna per 30 min

€ 60,00
€ 120,00
€ 80,00
€ 160,00
€ 60,00

Voor het op locatie uitvoeren van activiteiten rekenen wij € 0,65 per gereden km per bestelauto + € 35,00 per uur per instructeur. Genoemde tarieven zijn inclusief begeleiding, tenten, (sta)tafels en banken. Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Wat onze gasten zeggen...

Lois Raaijmakers
Lees verder
“Wij hadden voor onze groep een combinatie gekozen van Archery Tag en Wighland Games. De groep was meteen enthousiast en met name bij Archery Tag flink fanatiek. De conditie werd voor sommige zelfs nog goed op de proef gesteld. Na een pauze met bitterballen en een gekoeld drankje, begonnen aan de Wighland Games. Hier werd onze groep verdeeld over 3 kleinere groepen, waarbij we het met de opdrachten tegen elkaar opnamen en er aan het einde een top 3 ontstond. Al met al een leuke middag geweest en zo’n 3 uur zoet geweest met de activiteiten. Bedankt mannen!”
Martin Tetteroo
Lees verder
“We zijn met 7 stelletjes op vriendenweekend geweest. Op de zaterdagmiddag hebben wij Schieten 2.0 en Handboogschieten gedaan. Toen we ‘s middags op onze eigen gehuurde locatie kwamen hadden de instructeurs volgens afspraak alles al opgebouwd en klaargezet. Na de goede en duidelijke instructie konden we direct van start. Ruim twee uur gezonde en gezellige competitie later werden de winnaars ook nog op een gepaste manier gehuldigd. Het was een supermiddag!”
Kalinka Boers & Angela Meijerink
Brandweer Oldemarkt
Lees verder
“Zaterdag gingen wij met 21 dames en heren van Brandweer Oldemarkt een teamuitje doen met de goed georganiseerde Outdoor Point! We zijn de middag begonnen met Schieten 2.0 Luchtbuksschieten dit was een leuke start van een gezellige middag aangezien er dames waren die hun eigen partner in maakte. Vervolgens ging we de Wighland Games doen, dit kon gelukkig buiten. We hebben een prachtige dag, bedankt Outdoor Point!”

Overige activiteiten

Combineer deze activiteit met een van onze andere activiteiten voor meer afwisseling en een middag/ochtend vullend programma!