Wighland Games

Samenwerken in groepjes en zoveel mogelijk dukaten verdienen

wighland games

Wighland Games zijn echte teambuilding activiteiten waarbij kracht, tactiek en vooral samenwerken erg belangrijk zijn! We kunnen de Wighland Games op 2 manieren verzorgen:

Wighland Games Mini, tijdsduur 1 uur en erg geschikt tijdens bijvoorbeeld een korte vergaderbreak. Er zal gestreden worden in groepjes van 4 tot 8 personen, door het sluiten van weddenschappen kunnen er dukaten verdiend en verloren worden. Het team met de meeste dukaten wint! De volgende spellen zullen aanbod komen:

Wighland Games Compleet, tijdsduur 2 uur Wighland Games Mini + hierbij zal de activiteit Bamboestieken worden toegevoegd om het samenwerken en de teambuilding naar een hoger niveau te tillen.

Voor het op locatie uitvoeren van activiteiten rekenen wij € 0,65 per gereden km per bestelauto + € 35,00 per uur per instructeur. Genoemde tarieven zijn inclusief begeleiding, tenten, (sta)tafels en banken. Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Extra informatie over Wighland Games

Wighland Games Mini zijn geschikt voor een groep tot 32 personen is de groep groter dan kom je automatisch uit bij Wighland Games Compleet, deze zijn geschikt tot een groep van 64 personen.

Wighland Games kunnen op locatie door heel Nederland. Dit is zowel outdoor als indoor mogelijk. Deelname aan de Wighland games is vanaf 12 jaar.

Goed om vooraf te weten betreft een geschikte locatie

Mocht de ondergrond (outdoor) stenen zijn dan is dit geen probleem, wel moeten wij dit vooraf weten. Hiervoor rekenen wij éénmalig € 75,00 extra i.v.m. meer voorbereiding en het sneller slijten van onze materialen.

Tarieven Wighland Games op locatie

Wighland Games

Mini t/m 32 pers.
Compleet t/m 32 pers. 
Compleet t/m 64 pers. 
Super t/m 100 pers.
Super t/m 200 pers.
Mega t/m 300 pers.

Tijdsduur

1 uur
2 uur
2 uur
3 uur
3 uur
4 – 5 uur

Tarieven

€ 450,00
€ 850,00
€ 1250,00
€ 2950,00
€ 4750,00
€ 8250,00

Voor het op locatie uitvoeren van activiteiten rekenen wij € 0,65 per gereden km per bestelauto + € 35,00 per uur per instructeur. Genoemde tarieven zijn inclusief begeleiding, tenten, (sta)tafels en banken. Tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Wat onze gasten zeggen...

Lois Raaijmakers
Lees verder
“Wij hadden voor onze groep een combinatie gekozen van Archery Tag en Wighland Games. De groep was meteen enthousiast en met name bij Archery Tag flink fanatiek. De conditie werd voor sommige zelfs nog goed op de proef gesteld. Na een pauze met bitterballen en een gekoeld drankje, begonnen aan de Wighland Games. Hier werd onze groep verdeeld over 3 kleinere groepen, waarbij we het met de opdrachten tegen elkaar opnamen en er aan het einde een top 3 ontstond. Al met al een leuke middag geweest en zo’n 3 uur zoet geweest met de activiteiten. Bedankt mannen!”
Martin Tetteroo
Lees verder
“We zijn met 7 stelletjes op vriendenweekend geweest. Op de zaterdagmiddag hebben wij Schieten 2.0 en Handboogschieten gedaan. Toen we ‘s middags op onze eigen gehuurde locatie kwamen hadden de instructeurs volgens afspraak alles al opgebouwd en klaargezet. Na de goede en duidelijke instructie konden we direct van start. Ruim twee uur gezonde en gezellige competitie later werden de winnaars ook nog op een gepaste manier gehuldigd. Het was een supermiddag!”
Kalinka Boers & Angela Meijerink
Brandweer Oldemarkt
Lees verder
“Zaterdag gingen wij met 21 dames en heren van Brandweer Oldemarkt een teamuitje doen met de goed georganiseerde Outdoor Point! We zijn de middag begonnen met Schieten 2.0 Luchtbuksschieten dit was een leuke start van een gezellige middag aangezien er dames waren die hun eigen partner in maakte. Vervolgens ging we de Wighland Games doen, dit kon gelukkig buiten. We hebben een prachtige dag, bedankt Outdoor Point!”

Overige Teambuilding activiteiten

Combineer deze teambuilding activiteit met een van onze andere activiteiten voor meer afwisseling en een middag/ochtend vullend programma!